Experienta pe piata

Experienta este creata in timp pe baza proiectelor finalizate cu succes atat in Romania cat si in Europa, prin colaborari cu diversi parteneri externi. Datorita acestei experiente externe avem datoria de oferi consultanta si sustinere pe tot parcursul proiectelor pana la finalizarea cu succes a acestora.

Producem si furnizam echipamente pentru dotarea stadioanelor, salilor de sport polivalente, bazelor sportive, terenurilor de sport si echipamente pentru diverse sporturi precum: fotbal, tenis, volei, handbal, baschet, schi, fitness, atletism si gimnastica.

Accent pus pe calitate

Suntem focusati pe furnizarea produselor si serviciilor de calitate premium, la standarde europene pentru sustinerea performantei si a competitiilor la cel mai inalt nivel si in conditii de siguranta. Suntem parteneri cu producatori de top din Europa si suntem foarte atenti in selectarea materialelor si a produselor.

Calitatea materialelor, a productiei si a montajului reprezinta prioritati ale echipei LIFE SPORTS NETS. Suntem pregatiti sa depasim standardele cu care esti obisnuit, oferindu-ti produse la preturi competitive, transport si montaj, dar si sfaturi de intretinere si informatii care sa te ajute sa mentii calitatea acestora în timp.

Servicii

Calitatea si eficienta serviciilor noastre sunt rezultatul

practicii continue si riguroase a valorilor precum:

Excelenta

Suntem cunoscuti pentru capacitatea noastra de a onora toate comenzile la timp, de a satisface cererile personalizate si de a reduce timpul de asteptare.
Oferim, de asemenea, produse la cele mai inalte standarde.

Implicare continua

Oferim consultanta, sfaturi de alegere a produselor si recomandam cele mai inovatoare variante pentru ca partenerii nostri sa beneficieze de calitate, avantaje financiare si aliniere la standardele impuse de Uniunea Europeana.

Incredere

Inspiram incredere prin satisfacerea nevoilor specifice ale clientilor si prin promptitudinea cu care raspundem cererilor acestora. Mentinem aceasta incredere printr-o comunicare eficienta si recomandari valoroase.

Respectam mediul

Recomandam clientilor nostri variante ecologice, prietenoase cu mediul, indemnandu-i pe acestia sa aleaga produse care sa le aduca cele mai bune rezultate, atat din punct de vedere financiar, cat si al calitatii mediului in care isi desfasoara activitatea.