Arena Systems  pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea returnarii produselor cumparate achizitionate online de pe Website. Arena Systems poate decide inlocuirea produselor returnate sau rambursarea contravalorii acestora.

Pentru realizarea returului este necesara prezentarea bonului fiscal, facturii pe care sa fie inscris produsul care se doreste a fi returnat. Pentru finalizarea returului este necesara furnizarea datelor de identificare (nume, prenume, adresa de domiciliu), conform art. 319 din Codul Fiscal, si semnarea dispozitiei de plata.

Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie sa fie noi (sa nu fi fost folosite). Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra.

Arena Systems  isi rezerva dreptul de a analiza si decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitate in parte.

Aveti doua posibilitati de a returna un produs:

  1. Efectuati un retur fizic. Aduceti produsul la sediul societatii, impreuna cu bonul fiscal sau factura primita impreuna cu produsul.

  2. Efectuati un retur online:

  • In cazul in care doriti sa returnati produsul si sa primiti contravaloarea acestuia, va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR sau sa ne trimiteti solicitarea pe adresa de email comenzi@arenasystems.ro impreuna cu urmatoarele informatii: nume si prenume, numar comanda, IBAN, nume titular cont bancar, nume banca, adresa banca.
  • In cazul in care doriti sa schimbati produsul cu altul sau pentru probleme legate de garantie, va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR sau sa ne trimiteti solicitarea pe adresa de email comenzi@arenasystems.ro impreuna cu urmatoarele informatii: nume si prenume, numar comanda, numar de telefon. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul curierului desemnat de catre Arena Systems.

Conform articolului 9 din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014 aveti la dispozitie 14 zile de la primirea produsului pentru a va exercita dreptul de retragere, adica sa returnati produsul fara a va justifica decizia. Pentru a va exercita dreptul de retragere puteti sa completati FORMULARUL DE RETUR sau sa ne trimiteti solicitarea pe adresa de email comenzi@arenasystems.ro impreuna cu urmatoarele informatii: nume si prenume, numar comanda, IBAN, nume titular cont bancar, nume banca, adresa banca. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul curierului desemnat de catre Arena Systems  .

Nu acceptam returul urmatoarelor produse: produse perisabile, produse intime, produse de ingrijire personala, produse de siguranta.

Procedura de retur online: Va conectati pe website si efectuati o cerere de retur online. Impachetati produsele (ambalajul original sau alta metoda de protectie).

De asemenea, printati formularul obtinut in urma efectuarii returului. Formularul trebuie introdus in colet pentru a permite procesarea returului. O cerere de retur trebuie sa contina urmatoarele detalii: Numar comanda, numar retur, motiv retur, detalii cont bancar (IBAN, Titular cont, denumire Banca).

Adresa expeditie retur: Piata 1 Mai 4-5, 400141, Cluj-Napoca

Predarea coletului unui curier la alegere. Arena Systems  accepta doar returul trimis prin curier, nu si cele prin posta. Costurile de transport vor fi acoperite de client, exceptie facand situatiile in care s-a efectuat o greseala in cadrul procesului initial de livrare al comenzii. Solicitarea curierului se face de catre client, exceptie facand comenzile ce prezinta eventuale erori de expediere (in acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a semnala eroarea).