Am contribuit la crearea atmosferei magice de la Untold!

Festivalul UNTOLD nu mai are nevoie de nicio prezentare iar editia din 2017, a treia la numar, a confirmat inca o data faptul ca cel mai mare festival de muzica electronica din sud-estul Europei este totodata si cel mai spectaculos.

100.000 de oameni s-au distrat pana dimineata pe muzica mixata de cei mai mari DJ ai lumii si s-au bucurat de atmosfera de poveste la care, o spunem cu mandrie, a  contribuit si echipa plase-sport.ro!

Conceptul creativ al editiei din acest an a fost Real Life Fantasy, o transpunere in realitate a unei lumi magice, de basm, populata cu magicieni, dragoni, cavaleri, druizi, printese, zane, alchimisti si vrajitori.

Toate aceste personaje fantastice au avut nevoie  de un cadru pe masura si niciun efort nu a fost prea mare pentru a-l transforma in realitate.

Un lucru cel mai probabil trecut cu vederea este acela ca in spatele decorurilor care au contribuit atat de mult la crearea atmosferei magice specifice festivalului Untold stau incredibil de multe ore de munca.

Incepand cu laboriosul proces creativ in urma caruia au prins contur multitudinea de personaje si decoruri, continuand cu realizarea efectiva a acestora si sfarsind cu montarea lor, sute de ore de munca au fost investite si sute de oameni implicati.

Echipa Arena Systems se numara printre aceia care au pus umarul la realizarea decorurilor. Cu toate ca acesta nu a fost un proiect clasic, dintre cele la care lucram de obicei, ne-am pus la bataie intreaga noastra experienta in montaj, am furnizat materiale de cea mai buna calitate iar rezultatul a fost unul pe masura exigentelor.

In imaginile de mai jos am surprins o parte a echipei noastre de montaj in plina actiune.

Decor Untold din plasa de protectie din polipropilena

Materiale folosite: Plasa de protectie polipropilena 4mm

Toate materialele folosite in realizarea elementelor de decor pentru UNTOLD din poze sunt disponibile pe www.arenasystems.ro.

Daca aveti nevoie de materiale si montaj pentru elemente de decor similare cu cele din poza, va stam cu placere la dispozitie. Contactati-ne telefonic, la 0743-55.99.82 (Cornel) sau prin email la comenzi@arenasystems.ro.