Arena Systems furnizează echipamente sportive de înaltă calitate pentru dotarea stadioanelor, sălilor de sport polivalente, kit-uri teren Padel și echipamente fitness outdoor.

Experienta de peste 10 ani

Experienta este creata in timp pe baza proiectelor finalizate cu succes atat in Romania cat si in Europa, prin colaborari cu diversi parteneri externi. Datorita acestei experiente externe avem datoria de oferi consultanta si sustinere pe tot parcursul proiectelor pana la finalizarea cu succes a acestora.

Producem si furnizam echipamente pentru dotarea stadioanelor, salilor de sport polivalente, bazelor sportive, terenurilor de sport si echipamente pentru diverse sporturi precum: fotbal, tenis, volei, handbal, baschet, schi, fitness, atletism si gimnastica.

Accent pus pe calitate

Suntem focusati pe furnizarea produselor si serviciilor de calitate premium, la standarde europene pentru sustinerea performantei si a competitiilor la cel mai inalt nivel si in conditii de siguranta. Suntem parteneri cu producatori de top din Europa si suntem foarte atenti in selectarea materialelor si a produselor.

Calitatea materialelor, a productiei si a montajului reprezinta prioritati ale echipei Arena Systems. Suntem pregatiti sa depasim standardele cu care esti obisnuit, oferindu-ti produse la preturi competitive, transport si montaj, dar si sfaturi de intretinere si informatii care sa te ajute sa mentii calitatea acestora în timp.

Proiecte de referință

 Am furnizat echipamente sportive pentru dotarea Stadionului Cluj Arena, Sala Polivalentă din Oradea, Stadionul UTA Arad, Federația Română de Fotbal și alții.

De ce să alegi Arena Systems