Accesorii pentru amenajarea partiilor de schi • Ghid Complet

Accesorii pentru amenajarea partiilor de schi – vezi care sunt elementele de nelipsit pentru o partie de schi bine dotata si sigura, pe placul tuturor schiorilor! Afla care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont in amenajarea partiei si gaseste accesoriile potrivite pentru partii care corespund nevoilor schiorilor indiferent de nivelul lor!

Sezonul de schi e deschis, iar schiorii si snowboarderii abia asteapta weekendurile si zilele libere pentru a mai da o fuga la partie. Iubitorii sporturilor de iarna isi doresc sa se bucure de zilele pe partie fara incidente si sa se distreze. De asemenea, apar tot mai multi juniori pe partii, astfel ca scolile de schi sunt la mare cautare.

Acum este momentul perfect sa ne asiguram ca partiile ofera standarde de calitate inalte, fiind bine ingrijite si prevazute cu accesoriile necesare.

Atunci cand iei in calcul amenajarea partiilor, tine cont de urmatoarele elemente care nu ar trebui sa lipseasca: plase de protectie, fanioane schi si alte accesorii pentru partia de schi.

Sa vedem de ce trebuie sa tinem cont atunci cand alegem accesorii pentru amenajarea partiilor de schi pentru a multumi toti schiorii!

 

Siguranta

Indiferent de varsta, cosmarul oricarui schior este un posibil incident pe partie. Nimeni nu vrea sa cada pe gheata, sa isi rupa picioarele sau sa ramana intepenit in zapada. Cu totii stim ce riscuri presupune acest sport si trebuie sa ne asiguram ca facem tot posibilul pentru a preveni accidentele.

Daca ne ocupam de administrarea partiilor, responsabilitatea noastra este sa cunoastem zonele cu risc mai mare de accidente si sa le semnalizam eficient.

Pentru un domeniu schiabil sigur, iti recomandam sa apelezi la urmatoarele accesorii pentru amenajarea partiilor de schi:

  • Bariera delimitare schi

Barierele pentru delimitare sunt ideale pentru a semnaliza separarea zonelor pentru incepatori, intermediari sau avansati. Toate barierele de delimitare din oferta noastra sunt impermeabile si stabilizate la razele UV, astfel ca acestea au o durabilitate crescuta in timp.  Poti sa comanzi bariere delimitatoare cu inaltimi diferite0.16 m, 0.60 m, 1.20 m

 

  • Plasa protectie schi

Plasele de protectie sunt perfecte pentru a limita accesul la anumite zone periculoase, precum cele cu copaci/ paduri, pentru a preveni ciocnirea de piloni sau stalpi, sau pentru a separa locurile dedicate unui anumit nivel. De asemenea, se pot crea culoare ferite pentru cei care nu schiaza. Toate plasele de protectie din oferta Life Sport Nets sunt fabricate din polietilena cu nod, cu diametru si inaltimi diferite. Alege unul dintre urmatoarele modele:

accesorii pentru amenajarea partiilor de schi accesorii pentru amenajarea partiilor de schi

Atractivitatea

Schiorii vor sa se simta in siguranta pe partie, insa vor si sa-si depaseasca propriile limite pentru ca la finalul zilei sa aiba povesti incitante de spus prietenilor sau recorduri cu care sa se mandreasca.

Pentru a le intampina aceste nevoi, putem sa includem pe traseul partiei acesorii precum cele pentru slalom. Amplasarea unor astfel de acesorii cresc atractivitatea partiei. Este un alt tip de provocare pentru schiori si o buna metoda pentru a alunga aparitia plictiselii pentru cei care petrec foarte mult timp pe o partie.

accesorii pentru amenajarea partiei de schi slalom accesorii pentru amenajarea partiilor de schi slalom viteza

Astfel de accesorii pentru amenajarea partiilor de schi sunt fanioanele pentru slalom. Utilizand fanioane se pot crea sectiuni pentru slalom in viteza ori pentru imbunatatirea tehnicii. Alege fanioanele pentru slalom din policarbonat, cu jonctiune din otel, cu inaltime de 180 cm, omologate de Federatia Internationala de Ski (FIS):

 

Cum ramane cu juniorii?

Pentru a asigura un proces de invatare eficient si amuzant pentru juniori, exista mai multe accesorii pentru amenajarea partiilor de schi special create pentru scoala de schi.

Obstacolele au un rol foarte important pentru incepatori, deoarece ei trebuie sa invete cum sa isi sincronizeze miscarile corpului pentru a merge in directia dorita, pentru a face slalom sau pentru a evita ciocnirile cu alti oameni. In acest caz, fanioanele pentru slalom tip baby/ junior si arcul de policarbonat sunt extrem de utile:

accesorii pentru amenajarea partiilor de schi accesorii pentru amenajarea partiilor de schi

Un alt accesoriu util pentru scoala de schi este si bannerul de start/ finish din material impermeabil, care se poate folosi atat la antrenamente cat si in concursuri.

Iti stam la dispozitie pentru mai multe detalii despre accesorii pentru amenajarea partiilor de schi. Contacteaza-ne!

0743-55.99.82 (Cornel) | comenzi@arenasystems.ro