Plase si accesorii pentru partiile de schi

Plase si accesorii pentru partiile de schi de calitate superioara, fabricate din cele mai bune materiale in Italia de producatori cu zeci de ani de experienta in domeniu. Tehnologia inovatoare, procesul de fabricatie fara cusur si calitatea materialelor folosite fac ca aceste plase si accesorii sa fie extrem de rezistente si sigure.

Ca in orice sport, in schi si snowboard siguranta este cea mai importanta. Partiile trebuie sa fie pregatite corespunzator si dotate cu plase se protectie pentru minimizarea riscului producerii de accidente.

Este foarte important ca plasele si accesoriile pentru partiile de schi sa fie de cea mai buna calitate, din materiale realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si sa fie instalate respectand instructiunile producatorilor.

Plasele si accesoriile pentru partiile de schi din oferta Life Sport Nets sunt produse in conformitate cu cerintele si specificatiile Federatiei Internationale de Schi. Instructiunile de instalare pe care le veti primi la achizitionarea acestor plase si accesorii pentru partiile de schi au fost create de catre specialisti ai industriei.

 

Designul, productia si asamblarea sunt efectuate in interiorul fabricilor producatorilor din Italia, acest lucru reprezentand o garantie a respectarii calitatii de-a lungul intregului proces. Acesta este motivul pentru care aceste plase si accesorii pentru partiile de schi sunt folosite cu incredere de catre organizatorii competitiilor de schi internationale.

Plase si accesorii pentru partiile de schi

Plase de protectie pentru partiile de schi

In oferta noastra sunt disponibile doua tipuri de plase de protectie pentru partiile de schi.

Plasa de protectie pentru schi de tip “A” este fabricata din polietilena HR cu nod. Diametrul plasei este de 5 mm, snurul perimetral de 12 mm iar dimensiunile ochiurilor plasei de 50 x 50, 70 x 70 respectiv 100 x 100 mm.  Aceasta plasa se foloseste impreuna cu bordura perimetrala tip A  fabricata din franghie HDPE cu grosimea firului de 12 mm.

Plasa de protectie pentru schi de tip “B” este fabricata din polietilena HR cu nod. Diametrul plasei este de 3.5 mm iar dimensiunile ochiurilor de 50 x 50, 70 x 70 respectiv 100 x 100 mm.  Bordura perimetrala tip B  fabricata din franghie HDPE cu grosimea firului de 6 mm este recomandata pentru aceasta plasa.

Plasa de protectie pentru schi de tip “B” este la ora actuala cea mai bine cotata plasa de protectie, fiind folosita atat pe partiile de competitie cat si pe cele pentru schi recreational. In eventualitatea in care schiorul se dezechilibreaza sau cade in timpul coborarii, plasa reduce viteza schiorului. Acest sistem de plase poarta denumirea de “plase dinamice” deoarece ajuta la reducerea vitezei din timpul caderii prin amortizarea si disiparea energiei generate de schior.

Plasele de protectie de tip “B” pot fi folosite in combinatie cu plasele de protectie pentru schi de tip “A”.

Plase de delimitare pentru partiile de schi

Plasa de protectie pentru schi tip “C” este ideala pentru delimitarea partiilor de schi. Diametrul plasei este de 2.5 mm si este fabricata din polietilena HR cu nod. Dimensiunea ochiurilor este de 125 x 125 mm.

Bariere de delimitare pentru partiile de schi

Barierele de delimitare pentru partiile de schi sunt fabricate din polietilena HR, stabilizata la razele UV, impermeabila. Sunt disponibile in mai multe culori (rosu/galben , albastru , albastru/galben) si inaltimi: 0.16 m, 0.60 m si 1.20 m.

Fanioane pentru plasele de schi

Accesoriile pentru sustinerea plaselor de schi sunt la fel de importante ca plasele in sine, de aceea nici aici nu este recomandabil rabatul la calitate.

Fanioanele din policarbonat sunt antisoc si au inaltimi cuprinse intre 170 cm si 300 cm si pot fi furnizati in diverse culori. Diametrele variaza:  50 mm diametru, 40 mm diametru, 35 mm diametru, 30 mm diametru.

Fanioanele din fibra de sticla au diametru de 15 mm si inaltimi de 165 cm si 172 cm. Sunt antisoc si sunt prevazuti cu varf din otel si doua cleme pentru prinderea plasei.

Stalpii de slalom sunt de diametre si culori diferite, fabricati din policarbonat cu jonctiune din otel iar varfurile sunt variate: tip perie, tip surub, in forma de X.

Clemele din policarbonat pentru fixarea plasei de schi pe stalpi sunt de asemenea importante fiindca de calitatea lor depinde rezistenta intregului ansamblu plasa – stalp.

Toate produsele din categoria plase si accesorii pentru partiile de schi din oferta noastra au o garantie de pana la 2 ani, cu conditia sa fie instalate, intretinute si depozitate corespunzator.

Plasele si accesoriile pentru partiile de schi trebuie curatate si uscate inainte de a fi depozitate la adapost de razele soarelui, caldura excesiva, umiditate si substante corozive. Nu se depoziteaza direct pe podea deoarece au nevoie de ventilatie dedesubt. Este recomandat sa fie depozitate pe rafturi, in pozitie verticala si niciodata pe suprafete metalice sau de beton.

Speram ca articolul nostru te-a convins sa investesti in plase si accesorii pentru partiile de schi de calitate. Daca ai nevoie de detalii suplimentare privind produsele noastre, iti stam cu placere la dispozitie: 0743-55.99.82 (Cornel) | comenzi@arenasystems.ro.